Міжнародні угоди щодо охорони торговельної марки - Шинкарук, Н. В.; Shynkaruk, N. V. (Одеса : Фенікс, 2010)
Автор статті робить висновок, що зазначені міжнародні угоди істотно сприяють підвищенню ролі і значенню торговельних марок у торгівлі та інших сферах міжнародного співробітництва. Вони надають ефективну охорону та захист права на торговельну марку, а також значно полегшують реєстрацію права на марку.
Шинкарук Н. В. Міжнародні угоди щодо охорони торговельної марки / Н. В. Шинкарук // Міжнародні читання присвячені пам’яті професора Імператорського Новоросійського університету П. Є. Казанського: матеріали Міжнародної конференції (м. Одеса, 22-23 жовтня 2010 року). – Одеса : Фенікс, 2010.- С. 323-325.
Keywords: міжнародні угоди щодо охорони торговельної марки; реєстрація права на марку; роль і значення торговельних марок у торгівлі та інших сферах міжнародного співробітництва; міжнародне законодавство у галузі охорони торговельних марок; международные соглашения в сфере охраны торговой марки; регестрация права на марку; роль и значение торговых марок в торговле и других сферах международного сотрудничества; охорона права інтелектуальної власності; охрана права интелектуальной власности; international agreements in the sphere of protection of the trade mark; Registration rights to the brand; the role and importance of trade marks in trade and other areas of international cooperation; protection of intellectual rights vlasnosti