Сучасні тенденції українського конституціоналізму : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня. - Афанасьєва, М. В.; Мішина, Н. В. (Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2025)
Підготовка кваліфікованих науково-педагогічних і наукових кадрів в аспірантурі потребує інтеграції навчання і практики, ефективного застосування всіх елементів наукового та навчально-виховного процесу із врахуванням сучасної освітньої методики та інформаційних технологій. Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Сучасні тенденції українського конституційналізму» містить виклад навчального матеріалу з актуальної проблематики науки конституційного права, методичні вказівки і рекомендації щодо викладання дисципліни та організації самостійної роботи студентів. До змісту навчально-методичного посібника включені, зокрема, наукові напрацювання кафедри конституційного права Національного університету «Одеська юридична академія». Для аспірантів та викладачів конституційного права юридичних вишів і факультетів.
Афанасьєва М. В. Сучасні тенденції українського конституціоналізму : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня. / М. В. Афанасьєва, Н.В. Мішина. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2025. – 114 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29030
Keywords: конституціоналізм; конституціоналістика; генезис конституційної аксіології; конституційна інженерія; кнституційна конфліктологія; конституційний конфліктний процес; місцеве самоврядування