Законодавчий та доктринальний підходи до засобів доказування в цивільному судочинстві України - Кучер, Т. М.; Кучер, Т. Н.; Kucher, T. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У цій статті на основі комплексного аналізу чинного законодавства України та актуальних наукових доробок розглядаються проблемні аспекти нормативного закріплення та застосування у практичній діяльності доказів та засобів доказування. Також приділяється достатня увага висвітленню пов'язаних з доказовою теорією термінів «письмові докази», «речові докази», «документи», «речі», «інформація» та їх змістовного навантаження. На підставі даного дослідження запропоновано конкретні зміни до існуючих правових положень шляхом закріплення нової термінології.
Кучер Т. М. Законодавчий та доктринальний підходи до засобів доказування в цивільному судочинстві України / Т. М. Кучер // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 365-371.
Keywords: доказ; засоби доказування; документи; речі; інформація; доказательство; средства доказывания; документы; вещи; информация; proof; facilities of proving; documents; things; information