Використання казок та притч для вирішення особистісних проблем та покращення емоційного стану - Форманюк, Ю. В. (Одеса, 2022)
У статті розкривається питання використання методу казкотерапії для вирішення особистісних проблем та покращення емоційного стану. Розкривається сутність впливу казки і казкотерапії на емоційно-вольову, особистісну та пізнавальну сферу людини. Занурення у психотерапевтичні казки дозволяють активізувати краще в людині та реалізувати можливості та здібності, творчий потенціал який є у кожного з нас.
Форманюк Ю. В. Використання казок та притч для вирішення особистісних проблем та покращення емоційного стану / Ю. В. Форманюк // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.252-256. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: казкотерапія; психологічний супровід; особистість; особистісні проблеми; казка; емоція; емоційний стан; фізіологічний та емоційний стрес