Молодіжне політичне лідерство в Україні - Ємельянова, Г. І.; Емельянова, Г. И.; Yemelianova, H. I. (Одеса: Фенікс, 2017)
В статті представлено аналіз молодіжного політичного лідерства, акцентується увага на активності молоді з потенціалом до політичного лідерства. Окреслено головні аспекти щодо мотивації молоді до участі у політичному житті країни. Визначено, що молодь ще недостатньо орієнтується щодо існуючих в Україні молодіжних політичних організацій, шкіл, тренінгів тощо.

В статье представлен анализ молодежного политического лидерства, акцентируется внимание на активности молодежи с потенциалом к политическому лидерству. Определены основные критерии мотивации молодежи к участию в политической жизни страны. Определено, что молодежь еще недостаточно ориентируется относительно существующих в Украине молодежных политических организаций, школ, тренингов и т.п.

The article presents an analysis of youth political leadership, focuses attention on the activity of young people with the potential for political leadership. The main criteria for motivating young people to participate in the political life of the country is determined. It is determined that young people are still not sufficiently oriented towards the existing in Ukraine youth political organizations, schools, trainings, etc.
Ємельянова Г. І. Молодіжне політичне лідерство в Україні / Г. І. Ємельянова // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. редкол.), Л. І. Кормич (голов. ред.), А. В. Полухіна (відп. ред.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2017. – Вип. 60. – С. 245-251.
Keywords: лідерство; молодіжне лідерство; політика; організації; тренінги; лидерство; молодежное лидерство; политика; организации; тренинги; leadership; youth leadership; policy; organizations; trainings; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE