Війна і мир професора Льва Михайловича Стрельцова : 100 років від дня народження - Оргкомітет Міжнародної науково-практичної конференції «Політико-правова доктрина державного суверенітету в умовах глобалізації» (Одеса, 2018)
Епілог Міжнародної науково-практичної конференції «Політико-правова доктрина державного суверенітету в умовах глобалізації», яка відбулась 26 жовтня 2018 року в Національному університеті «Одеська юридична академія» та присвячена 100-річчю з дня народження видатного фахівця в галузі конституційного та державного права доктора юридичних наук, професора, завідувача кафедри державного і адміністративного права Одеського державного (нині – національного) університету імені І. І. Мечникова Льва Михайловича Стрельцова (25.10.1918-24.03.1979).

Эпилог Международной научно-практической конференции «Политико-правовая доктрина государственного суверенитета в условиях глобализации», которая состоялась 26 октября 2018 года в Национальном университете «Одесская юридическая академия» и посвящена 100-летию со дня рождения выдающегося специалиста в области конституционного и государственного права доктора юридических наук, профессора, заведующего кафедрой государственного и административного права Одесского государственного (ныне – национального) университета имени И. И. Мечникова Льва Михайловича Стрельцова (25.10.1918-24.03.1979).
Война и мир профессора Льва Михайловича Стрельцова : 100 лет со дня рождения
Війна і мир професора Льва Михайловича Стрельцова : 100 років від дня народження [Електронний ресурс] : [Епілог]. – Електронні дані. – [Одеса : Міжнародна науково-практична конференція «Політико-правова доктрина державного суверенітету в умовах глобалізації», 2018]. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/bitstream/handle/11300/11219/Viina-i-myr-profesora-L.-M.-Streltsova-UA.pdf (дата звернення 26.10.2018). – Назва з екрана.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS; Лев Михайлович Стрельцов; державне право; державний, національний, народний суверенітет; проблеми національного державотворення на прикладі України; суверенне правове становище окремої республіки; співвідношення суверенітету і компетенції окремою республіки і федеральної держави; Лев Михайлович Стрельцов; государственное право; государственный, национальный, народный суверенитет; проблемы национального государства на примере Украины; суверенное правовое положение отдельной республики; соотношение суверенитета и компетенции отдельной республики и федерального государства