Інноваційні SMART-технології в підготовці фахівців економічного профілю - Іванова, Оксана Станіславівна; Іванова, О. С.; Ivanova, Oksana S.; Кичка, М. П. (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2025)
У статті досліджуються інноваційні SMART-технології та їхній вплив як на сучасне життя так і на підготовку фахівців економічного профілю. Аналізуються ключові напрями впровадження цих технологій у різні сектори життя (зокрема у промисловість, сільське господарство, логістику та сферу послуг) , а також теорію та методики професійної освіти, Особливу увагу приділено освітній продуктивності, яку забезпечує інтеграція SMART-рішень, розглядається роль SMART-технологій у підвищенні конкурентоспроможності освіти, оптимізації освітніх процесів та формуванні нових освітніх «бізнес-моделей» в умовах цифрової трансформації.
Іванова О. С. Інноваційні SMART-технології в підготовці фахівців економічного профілю / О. С. Іванова, М. П. Кичка // Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії (ATICE'2025) : матеріали Міжнародної конференції / за заг ред. С. В. Ківалова ; Міжнародний гуманітарний університет. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2025. – С. 115-117. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30122
Keywords: інноваційні SMART-технології; впровадження SMART-технологій в освітній процес; професійна підготовка фахівців економічного профілю