Правовий факультет Одеського інституту народного господарства: з історії юридичної освіти - Міхневич, Л. В.; Михневич, Л. В.; Mikhnevych, L. V. (Одеса : Гельветика, 2017)
За архівними матеріалами відтворено історію становлення та діяльності правового факультету Одеського інституту народного господарства (1921-1930). Проаналізовано структуру факультету, навчальні плани, професорсько-викладацький персонал та студентський склад, обсяги та деякі якісні й кількісні показники роботи факультету.

Правовой факультет Одесского института народного хозяйства: из истории юридического образования. По архивным материалам воссоздана история становления и деятельности правового факультета Одесского института народного хозяйства (1921-1930). Проанализирована структура факультета, учебные планы, профессорско-преподавательский персонал и студенческий состав, объемы и некоторые качественные и количественные показатели работы факультета.

The legal department of Odessa Institute of National Economy, the history of legal education. By the archived materials history of becoming and activities was reproduced of legal faculty of the Odessa institute of national economy (1921-1930). The structure of the faculty, curriculum, professorial and teaching staff and the student’s staff, volumes and some qualitative and quantitative indicators of the faculty’s work are analyzed.
Міхневич Л. В. Правовий факультет Одеського інституту народного господарства: з історії юридичної освіти / Л. В. Міхневич // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 20 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 117-125.
Keywords: Одеський інститут народного господарства; правовий факультет; юридична освіта; Одесский институт народного хозяйства; правовой факультет; юридическое образование; Odessa Institute of National Economy; legal faculty; legal education