Трудові спори : практикум для підготовки здобувачів першого (бакалавр.) рівнявищої освіти галузі знань 08-Право спеціальності 081-Право - Тарасенко, Вікторія; Панченко, Анна (Одеса : Фенікс, 2024)
Практикум призначений для забезпечення навчальної та організаційної діяльності учасників освітнього процесу під час проведення аудиторної, самостійної та індивідуальної робіт здобувачів вищої освіти, підготовки їх до заліку.
Тарасенко В. Трудові спори : практикум для підготовки здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти галузі знань 08-Право спеціальності 081-Право [Електронне видання] / В. Тарасенко, А. Панченко ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 62 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27522
Keywords: трудові спори; захист трудових прав працівників; комісія по трудових спорах; особливості розгляду трудових спорів