Дослідження станів розвитку системи освіти: бази даних та їх правовий зміст - Ківалов, Сергій Васильович; Кивалов, Сергей Васильевич; Kivalov, Sergiy V. (Одеса, 2012)
В статті розглядаються проблеми правового та наукового статусу баз даних у дослідженнях системи освіти. Зроблено висновки щодо можливостей та обмежень використання банків та баз даних при аналізі дискретних станів процесу розвитку системи освіти. В статье рассматриваются проблемы правового и научного статуса баз данных в исследованиях системы образования. Сделаны выводы относительно возможностей и ограничений использования банков и баз данных при анализе дискретных состояний процесса развития системы образования. In the article problems of legal and scientiﬁ c status of databases in researches of education system are examined. Conclusions in relation to possibilities and limitations of the use of banks and databases at the analysis of discrete states of development process of education system are grounded.
Keywords: бази даних; освітня система; дослідження системи освіти; банки даних; базы данных; банки данных; образовательная система; исследование системы образования; databases; databanks; educational system; research of the educational system