Особливості застосування мотиваційних факторів під час відбору кандидатів на службу до органів Державної фіскальної служби України в умовах інституційної реформи - Хома, В. О.; Хома, В. А.; Khoma, V. A.; Молдован, Е. С.; Молдован, Е. С.; Moldovan, E. S. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016)
У статті наведено основні підходи до розуміння мотивації в сучасній українській науці. Окреслено особливості трудової діяльності у сфері державної служби, серед яких увагу зосереджено на значній кількості демотиваційних факторів. Запропоновано для ефективного процесу мотивації кандидатів на посади в системі органів ДФС України поєднувати як основні "внутрішні" мотиви, так і "зовнішні", зумовлені специфікою функціонування ДФС України.

Особенности применения мотивационных факторов при отборе кандидатов на службу в органы Государственной фискальной службы Украины в условиях институциональной реформы. В статье приведены основные подходы к пониманию мотивации в современной украинской науке. Определены особенности трудовой деятельности в сфере государственной службы, среди которых внимание сосредоточено на значительном количестве демотивационных факторов. Предложено для эффективного процесса мотивации кандидатов на должности в системе органов ГФС Украины сочетать как основные "внутренние" мотивы, так и "внешние", обусловленные спецификой функционирования ДФС Украины.

Features of the application of motivational factors in the selection of candidates for service in the State Fiscal Service of Ukraine in terms of institutional reform. The main approaches to understanding of motivation in modern Ukrainian science are presented in the article. The peculiarities of employment in the field of Civil Service are outlined, including the focus on significant number of de-motivational factors. There is offered to combine as the main “internal” reasons for applicants to positions in the SFS system of Ukraine and “external”, due to specifics of SFS Ukraine to achieve the effective process for motivating of Civil Servants.
Хома В. О. Особливості застосування мотиваційних факторів під час відбору кандидатів на службу до органів Державної фіскальної служби України в умовах інституційної реформи / В. О. Хома, Е. С. Молдован // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016. – Вип. 77. – С. 202-208.
Keywords: мотиви; мотивація; мотиваційні фактори; Державна фіскальна служба України; система компенсаторів; мотивы; мотивация; мотивационные факторы; Государственная фискальная служба Украины; система компенсаторов; motives; motivation; motivation factors; State Fiscal Service of Ukraine; system of joints