Математичні методи дослідження операцій : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів - Стрелковська, І. В.; Григор’єва, Т. І.; Паскаленко, В. М. (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Методичні рекомендації з курсу «Математичні методи дослідження операцій» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету, які в бакалавраті вивчають галузь знань «Інформаційні технології», спеціальність «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації», спеціальність «Середня освіта (Інформатика та програмування)».
Стрелковська І. В. Математичні методи дослідження операцій : метод. реком. для самост. роботи здобувачів [Електронне видання] / І. В. Стрелковська, Т. І. Григор’єва, В. М. Паскаленко ; Кафедра інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. – Одеса, 2025. – 18 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32047
Keywords: дослідження операцій; математичне програмування; лінійне програмування; нелінійне програмування; чисельні методи оптимізації; багатокритеріальна оптимізація; математичне моделювання