Прогнози та ідеї циклічності, як закономірності: сучасна інтерпретація - Ковальчук, В.В.; Лефтерова, Є.Л. (Одеса, 2022)
Аналізується еволюція розвитку концепцій циклічності, обгрунтовуються найбільш вагомі сучасні теорії, що розглядають циклічні перетворення як феномени соціальної дійсності, описуються циклічні аспекти взаємодії громадянського суспільства та органів державного управління в контексті вітчизняних суспільних трансформацій.
Ковальчук В.В., Лефтерова Є.Л. Прогнози та ідеї циклічності, як закономірності: сучасна інтерпретація / В В. Ковальчук., Є.Л. Лефтерова // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.102-107. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: циклічність; концепції циклічності; сучасне суспільство; суспільні науки; економічні цикли; державне управління; циклічна криза; повторюваність явищ суспільного життя