Земельний мораторій як проблема аграрного права - Вітебський, Ярослав Геннадійович (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена дослідженню мораторію на продаж та відчуження землі сільськогосподарського призначення в Україні, розглянуто його сутність та зміст. Проаналізовано вплив мораторію на економіку країни, сформульовано висновки та пропозиції щодо доцільності його продовження.
Вітебський Я. Г. Земельний мораторій як проблема аграрного права / Я. Г. Вітебський // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 45-47.
Keywords: мораторій; земля сільськогосподарського призначення; право власності; земельні ресурси; охорона земель; земельний мораторій