Державне бюро розслідувань: досвід становлення - (:unkn) unknown (My University, 2019)
У збірнику містяться матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції «Державне бюро розслідувань: досвід становлення», яка відбулася 21 червня 2019 р. у Національному університеті «Одеська юридична академія» за участю науковців, аспірантів, студентів, а також юристів-практиків з України та зарубіжних держав. Доповіді учасників присвячені актуальним питанням розвитку та функціонування Державного бюро розслідувань.
Матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції (21 червня 2019 р., м. Одеса)
Державне бюро розслідувань: досвід становлення : матер. II Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 21 черв. 2019 р.) / редкол.: Г. О. Ульянова (голова), Н. М. Бакаянова. — Одеса : Юридична література, 2019. — 476 с.
Keywords: Державне бюро розслідувань; правоохоронні органи України; оперативно-розшукові підрозділи; протидія корупції; досудове розслідування; Рада громадського контролю; Національна поліція; кадрове забезпечення Державного бюро розслідувань; кримінальне провадження; Єдиний реєстр досудових розслідувань; кваліфікація злочинів; оперативно-розшукова робота; Государственное бюро расследований; правоохранительные органы Украины; оперативно-розыскные подразделения; противодействие коррупции; досудебное расследование; Совет общественного контроля; Национальная полиция; кадровое обеспечение Государственного бюро расследований; уголовное производство; Единый реестр досудебных расследований; квалификация преступлений; оперативно-розыскная работа; State Bureau of Investigations; law enforcement agencies of Ukraine; operational search units; counteracting corruption; pre-trial investigation; Public Control Council; National Police; Staffing of the State Bureau of Investigation; criminal proceedings; Unified Register of pre-trial investigation; qualification of crimes; operational search work