Основи науково-дослідної роботи в галузі психології : навчально-методичні рекомендації - Лефтеров, Василь Олександрович; Лефтеров, В. О.; Lefterov, Vasyl O.; Лазор, Катерина Петрівна; Лазор, К. П.; Lazor, Kateryna P.; Кольцов, Віталій Михайлович; Koltsov, Vitalii M.; Кольцов, В. М. (Одеса : Фенікс, 2020)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Основи науково-дослідної роботи в галузі психології» розроблено відповідно до навчального плану і складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять та завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначені для студентів факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються в магістратурі за спеціальністю «Психологія». Вивчення дисципліни «Основи науково-дослідної роботи в галузі психології» допоможе студентам зрозуміти методику та технології організації та проведення психологічних досліджень, а також сприятиме залученню здобувачів до науково-дослідницької діяльності та підготовки ними публікацій, кваліфікаційних й інших наукових робіт.

Educational and methodological recommendations for the course "Fundamentals of Scientific Research in the Field of Psychology" are developed in accordance with the curriculum and consist of the course curriculum, methodological recommendations for conducting practical classes and tasks for independent work of applicants, a list of recommended literature. The materials are intended for students of the Faculty of Psychology, Political Science and Sociology of the National University "Odesa Law Academy", who are studying in the master's degree program in the specialty "Psychology". Studying the discipline "Fundamentals of Scientific Research in the Field of Psychology" will help students understand the methodology and technologies of organizing and conducting psychological research, and will also contribute to the involvement of applicants in scientific research activities and their preparation of publications, qualification and other scientific works.
Лефтеров В. О. Основи науково-дослідної роботи в галузі психології : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання]. / В. О. Лефтеров, К. П. Лазор, Кольцов В. М. ; кафедра психології НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2020. – 38 с. Режим доступу: DOI 10.32837/11300.13457