Розрахункові завдання з вищої математики. Модуль № 1. Лінійна алгебра та аналітична геометрія Модуль № 2. Диференціальне числення : Методичні вказівки та варіанти комплексного індивідуального завдання для студентів першого курсу денної форми навчання всіх напрямків - Стрелковська, Ірина Вікторівна; Стрелковська, І. В.; Стрелковская, Ирина Викторовна; Strelkovska, Iryna V.; Буслаєв, Анатолій Григорович; Буслаєв, А. Г.; Вишневська, В. М.; Григор’єва, Т. І. (Одеса, 2007)
Запропоновані методичні вказівки містять варіанти комплексних індивідуальних завдань для студентів першого курсу з таких залікових модулів: модуль № 1. Лінійна алгебра та аналітична геометрія; модуль № 2. Диференціальне числення. Номера задач позначені двома індексами, перший з яких – номер розділу, другий – номер задачі, № – номер індивідуального завдання, що співпадає з порядковим номером студента по журналу академічної групи. Розв’язок подібних задач, а також розрахункові формули можна знайти у списку рекомендованої літератури. Запропоновані вказівки можуть бути використані також на практичних заняттях з вищої математики і при виконанні лабораторних робіт.
Розрахункові завдання з вищої математики. Модуль № 1. Лінійна алгебра та аналітична геометрія Модуль № 2. Диференціальне числення : метод. вказ. та варіан. комплекс. індивід. завд. для студ. перш. курсу ден. форми навч. всіх напрямків / І. В. Стрелковська, А. Г. Буслаєв, Т. І. Григор’єва, В. М. Вишневська. − Одеса, 2007. − 41 с.
Keywords: векторна алгебра; аналітична геометрія; лінійна алгебра; визначники; скалярний добуток векторів; площина; Research Subject Categories::MATHEMATICS