Встановлення злочинності і караності діяння за вбивство - Березовська, Н. Л. (Одеса, 2016)
В статті досліджується встановлення злочинності і караності діяння за вбивство в статтях Особливої частини Кримінального кодексу України. Обгрунтовується необхідність подальших наукових розробок питання покарання в науці кримінального права.
Березовська Н. Л. Встановлення злочинності і караності діяння за вбивство / Н. Л. Березовська // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 23-28.
Keywords: вбивство; диференціація кримінальної відповідальності; покарання; злочинність; караність злочину; спеціальні норми