Основні поняття та категорії інституту примусового відчуження - Наконечний, Андрій Богданович; Наконечный, Андрей Богданович; Nakonechnyi, Andriy B. (Одеса : Юридична література, 2014)
У статті розглядаються питання визначення, уніфікації та розмежування законодавчих дефініцій інституту примусового відчуження шляхом аналізу відповідних норм законодавства України.
Наконечний А. Б. Основні поняття та категорії інституту примусового відчуження / А. Б. Наконечний // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 71. – С. 312-320.
Keywords: відчуження; вилучення; викуп; експропріація; земельне законодавство; отчуждение; изъятие; выкуп; экспроприация; земельное законодательство; alienation; withdrawal; purchase; expropriation; land legislation