Мелодика англомовної проповіді та молитви - Кравченко, Н. О.; Кравченко, Н. А.; Kravchenko, N. (Одеса : Гельветика, 2014)
Стаття присвячена порівняльному вивченню мелодійних характеристик усних англомовних текстів проповіді та молитви. Виявлено інтегральні та дистинктивні мелодійні параметри досліджуваних текстів. Превалювання спільних мелодійних характеристик текстів проповіді та молитви довело їхню належність до релігійного функціонального стилю.
Кравченко Н. О. Мелодика англомовної проповіді та молитви / Н. о. Кравченко // Одеський лінгвістичний вісник : зб. наук. праць / [голов. ред. Н. В. Петлюченко] ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». – Вип. 3.- Спец. вип., присвячений 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка. – Одеса : Гельветика, 2014. – С. 124-132.
Keywords: мелодійні характеристики; проповідь; молитва; мелодические характеристики; проповедь; молитва; melodic characteristics; sermon; prayer