Открытая и закрытая структура как параметр словообразовательного ряда - Шепель, Ю. А.; Шепель, Юрій Олександрович; Shepel, Yu. A. (Фенікс, 2016)
У статті словотвірну систему представлено як синхронну систему відношень, змістовні та формальні типи яких відтворюються та підтримуються низкою різнокореневих одноафіксальних похідних і непохідних подільних слів. Об’єктом дослідження став словотвір сучасної російської мови, зокрема один із параметрів словотвірного ряду – відкритість/закритість.

In the article the word-formation system appears as a synchronous system of relations the rich in content and formal types of that are reproduced and supported by the row of oneaffixation derivatives with different roots and underivative divisible words. A research object was a word-formation of modern Russian, in particular one of parameters of word-formation row is an openness/ closed.
Шепель Ю. А. Открытая и закрытая структура как параметр словообразовательного ряда / Ю. А. Шепель // Одеський лінгвістичний вісник. - 2016. - Вип. 8. - С. 122-125.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; словотвірний ряд; дериватологія; формант; система; підсистема; word-formation row; дериватология; formant; system; subsystem