Практика та рішення Європейського суду з прав людини як джерело права в Україні : колізії у національному законодавстві та шляхи їх вирішення - Юрчишин, В. Д.; Jurchishin, V. (My University, 2012)
The article deals the theoretical and practical aspects of definition practice of the European Court of Human Rights source of law in national legislation. In article is shown nature of conflict with national law and given the ways how to solve these problems in the scientific area, legislation and enforcement activity.
Юрчишин В. Д. Практика та рішення Європейського суду з прав людини як джерело права в Україні : колізії у національному законодавстві та шляхи їх вирішення / В. Д. Юрчишин // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Т. 11. – С. 47-55.
Keywords: Европейский суд по правам человека; Конвенция о защите прав человека и основных свобод; решение Европейского суда по правам человека; Європейський суд з прав людини; Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод; рішення Європейського суду з прав людини; The European Court of Human Rights; the Convention for the Protection of Human Rights and Fundamental Freedoms; Solutions of the European Court of Human Rights