Криптографічні системи : навчальний посібник з дисциплін "Криптографія та криптоаналіз" - Онацький, Олексій Віталійович; Онацький, О. В.; Йона, Лариса Григорівна; Йона, Л. Г. (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2023)
Навчальний посібник призначено для студентів, котрі вивчають дисципліни "Криптографія та криптоаналіз". Містить систематичне викладення наукових основ від найпростіших прикладів та основних понять до сучасних криптографічних концепцій. Спрямовано на вивчення симетричних криптосистем та криптосистеми з відкритим ключем.
Онацький О. В., Йона Л. Г. Криптографічні системи : навчальний посібник з дисциплін "Криптографія та криптоаналіз" для освітньо-професійної підготовки бакалаврів в галузі знань 12 "Інформаційні технології" за спеціальністю 125 "Кібербезпека" / О. В. Онацький, Л. Г. Йона. – Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2023. – 156 с.
Keywords: класичні методи шифрування; засади криптографічного захисту інформації; симетричні криптографічні системи; приклади розв'язування завдань; дешифрування класичних шифрів; Research Subject Categories::TECHNOLOGY