Політичні технології : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спец. 052 «Політологія» - Прохоренко, А. М. (Одеса : Феникс, 2024)
Посібник містить зміст навчальної дисципліни за темами лекцій, практичні завдання з курсу, перелік тем і завдань для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем рефератів і презентацій, зразок тестових завдань, а також список рекомендованих джерел. Призначений для здобувачів вищої освіти галузі знань 052 «Політологія» з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до практичних і самостійних занять з дисципліни «Політичні технології».
Політичні технології : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спец. 052 «Політологія» [Електронне видання] / [уклад. А. М. Прохоренко] ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 58 с.  – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.27509
Keywords: політичні технологій; політична реклама; PR- технології в політиці; інформаційні технологій; політичне консультування; технології виборів; технології створення політичного іміджу