Методика викладання соціології : силабус навчальної дисципліни - Прохоренко, Євгенія Яківна; Прохоренко, Є. Я.; Prokhorenko, Yevheniia Ya. (Одеса : НУ "ОЮА", 2020, 2020)
Навчальна дисципліна «Методика викладання соціології» є теоретичною основою сукупності знань та вмінь, які формують світогляд фахівця в галузі соціології і спрямована на засвоєння знань курсу «Методика викладання соціології». Вивчення курсу «Методика викладання соціології» є необхідною складовою не тільки професійної підготовки, але й сприятиме формуванню їх громадянської свідомості та позиції.
Прохоренко Є. Я. Методика викладання соціології : силабус навчальної дисципліни / Є. Я. Прохоренко. - Одеса : НУ "ОЮА", 2020. - 6 с.
Keywords: методика викладання соціології