Соціальна сутність невиконання рішення суду - Волошина, К. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті досліджуються питання соціальної сутності невиконання рішення суду. Зазначено, що дослідження соціальної сутності невиконання рішення суду має привести до вдосконалення законодавства, яке регулює даний інститут та допоможе викреслити прогалини у праві.
Волошина К. В. Соціальна сутність невиконання рішення суду / К. В. Волошина // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.300-302.
Keywords: судове рішення; невиконання; невиконання рішення суду; кримінально-правова кваліфікація; суспільні відносини