Педагогіка : навчальний посібник - Назаренко, Оксана Миколаївна (Одеса : Фенікс, 2022)
Навчальний посібник побудований відповідно до вимог освітньої програми підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня навчального курсу «Педагогіка». Містить загальні положення і структуру навчальної дисципліни, теоретичний матеріал для лекцій, завдання до практичних занять, теми і завдання для самостійної роботи, список рекомендованої літератури, питання до заліку та завдання для комплексної контрольної роботи. Зазначена дисципліна є особливо важливою для власної педагогічної діяльності майбутнього педагога. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів.
Назаренко О. М. Педагогіка : навч. посібн. / О. М. Назаренко ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – 146 с.
Keywords: Предмет і завдання педагогіки; Методологія педагогіки; Процес виховання; Основні форми організації освітнього процесу; Комунікативна; перцептивна та інтерак- тивна сторони педагогічного спілкування