Стадії проваджень у справах про забезпечення публічного порядку: особливості в умовах АТО - Коміссаров, С. А.; Комиссаров, С. А.; Komissarov, S. A. (Одеса : Гельветика, 2018)
У статті досліджено стадії проваджень у справах про забезпечення публічного порядку підрозділами Національної поліції України щодо запобігання проступкам у сфері публічного порядку в умовах АТО, проаналізовано основні наукові розвідки в досліджуваній сфері, розкрито сучасні концептуальні підходи й особливості застосування в чинному законодавстві України норм щодо проступків проти публічного порядку.

В статье исследованы стадии производства по делам об обеспечении общественного порядка подразделениями Национальной полиции Украины по предотвращению проступков в сфере общественного порядка в условиях АТО, проанализированы основные научные работы в исследуемой сфере, раскрыты современные концептуальные подходы и особенности применения в действующем законодательстве Украины норм о проступках против публичного порядка.

The article examines the stages of the proceedings on the provision of public order by the units of the National Police of Ukraine to prevent misconduct in the sphere of public order in the context of ATO, analyzed the main scientific researches in the field under investigation, disclosed the current conceptual approaches and peculiarities of the application in the current Ukrainian legislation of offenses against public order.
Коміссаров С. А. Стадії проваджень у справах про забезпечення публічного порядку: особливості в умовах АТО / С. А. Коміссаров // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 80 / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2018. – С. 97-102.
Keywords: адміністративна діяльність; адміністративний процес; вчинення проступків; стадії провадження; публічний порядок; АТО; административная деятельность; административный процесс; административный процесс; совершение проступков; стадии производства; публичный порядок; АТО; administrative activity; administrative process; committing of offenses; stages of production; public order; Національна поліція України; Национальня полиция Украины; Национальная полиция Украины; the National Police of Ukraine; Anti-terrorism operation ATO