Проблемні аспекти класифікації інформації з обмеженим доcтупом в Україні. - Ємельянов, С. Л.; Емельянов, С. Л.; Emelyanov, S. L. (Одеса : Юридична література, 2012)
Стаття присвячена розгляду проблемних аспектів визначення та класифікації інфор- мації з обмеженим доступом згідно чинного законодавства України. В статье рассматриваются проблемные аспекты определения и классификации информации с ограниченным доступом на основе действующего законодательства Украины. The problem aspects of determination and classification of information with the limited access on the basis of current legislation of Ukraine are examined in the article.
Ємельянов С. Л. Проблемні аспекти класифікації інформації з обмеженим дос- тупом в Україні. / С. Л.Ємельянов // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Т. 12. – С.130 - 140
Keywords: інформація; інформація з обмеженим доступом; таємниця; информация; информация с ограниченным доступом; тайна; information; information with the limited access; secret