Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 14 листопада 2025 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Юридична література, 2025)
У збірнику містяться матеріали доповідей XV Міжнародної науково-практичної конференції «Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє», яка відбулася 14 листопада 2025 р. у Національному університеті «Одеська юридична академія». Доповіді учасників присвячені актуальним питанням адвокатури і здійснення адвокатської діяльності в Україні, історії адвокатури, діяльності Національної асоціації адвокатів України, проблемам і перспективам розвитку адвокатського самоврядування, правилам адвокатської етики та юридичній відповідальності адвокатів, зарубіжному і міжнародному досвіду організації та діяльності адвокатури. The collection contains materials from the reports of the XV International Scientific and Practical Conference "Advocacy: Past, Present and Future", which took place on November 14, 2025 at the National University "Odesa Law Academy". The reports of the participants are devoted to current issues of the legal profession and the practice of legal practice in Ukraine, the history of the legal profession, the activities of the National Bar Association of Ukraine, the problems and prospects for the development of legal self-government, the rules of legal ethics and legal liability of lawyers, foreign and international experience in the organization and activities of the legal profession.
Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XV Міжнар. наук.-практич. конф. (м. Одеса, 14 листоп. 2025 р.) / редкол.: Н. М. Бакаянова (гол.), І. О. Кісліцина, М. О. Кравченко та ін. — Одеса : Юридична література, 2025. — 664 с. — Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30979
Keywords: Адвокатура; Незалежність; Самоврядування; Етика адвоката; Конфіденційність; Правнича допомога; Гарантії діяльності; Міжнародні стандарти; Відповідальність; Правосуддя; Advocacy; Independence; Self-Government; Advocate Ethics; Confidentiality; Legal Aid; Activity Guarantees; International Standards; Responsibility; Justice