Початок життя за законодавством України і міжнародними нормативно-правовими актами - Мороз, Валерія Анатоліївна; Мороз, В. А.; Moroz, Valeriia A. (Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019)
Стаття присвячена дослідженню теоретичних та процесуальних положень щодо моменту початку життя людини, як показника, що впливають на кваліфікацію злочинних дій. Автором проаналізоване українське та зарубіжне законодавство, а також міжнародні акти щодо даного питання.

In the article speech goes about theoretical and procedural provisions regarding the moment of the beginning of human life, as an indicator that influences the qualification of criminal acts. The author describes the positions of Ukraine and foreign countries on this issue.
Мороз В. А. Початок життя за законодавством України і міжнародними нормативно-правовими актами / В. А. Мороз // Новітні кримінально-правові дослідження – 2019 : альманах наукових досліджень / за ред. О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019. – С. 233-242.
Keywords: початок життя; життя; людина; дитина; народження; переривання вагітності; beginning of life; life; person; child; birth; abortion; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Philosophy subjects; Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Children