Основи структурно-функціонального аналізу економічної злочинності - Мельничук, Т. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті обгрунтовується та аналізується суть поняття "економічна злочинність", зроблено спробу дати таке його визначення, в якому б якнайповніше комплексно давалася характеристика цього явища.
Мельничук Т. В. Основи структурно-функціонального аналізу економічної злочинності / Т. В. Мельничук // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.318-320.
Keywords: економічна злочинність; відносини власності; злочини у сфері економіки; корисливі злочини; профілактика злочинності