Конфіскація майна у контексті рішень Європейського суду з прав людини - Поляков, В. М. (Одеса, 2016)
У статті на основі аналізу практики Європейського суду з прав людини досліджується інститут конфіскації у кримінальному праві України. Наводяться аргументи стосовно виключення з системи покарань конфіскації майна як такої, що суперечить правовим позиціям Європейського суду з прав людини.
Поляков В. М. Конфіскація майна у контексті рішень Європейського суду з прав людини / В. М. Поляков // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 120-125.
Keywords: Конвенція про захист прав людини та основоположних свобод; Європейський суд з прав людини; рішення Європейського суду з прав людини; покарання; конфіскація майна; спеціальна конфіскація