Забезпечення єдності судової практики на рівні апеляційних судів - Деменчук Марина Олександрівна; Деменчук Марина Александровна; Demenchuk Maryna Oleksandrivna (Ужгородський національний університет, 2015)
У статті висвітлюється значущість уніфікованої судової практики. Досліджуються інструменти забезпечення єдності судової практики судами апеляційної інстанції. Особлива увага приділяється наданню методичної допомоги в застосуванні законодавства судами першої інстанції.

В статье анализируется значение унифицированной судебной практики. Исследуются инструменты обеспечения единства судебной практики судами апелляционной инстанции. Особое внимание уделяется предоставлению методической помощи в применении законодательства судами первой инстанции.

Importance of court practice unity is analyzed in article. Instruments of ensuring court practice unity by courts of appeal are investigated. The special attention is paid to providing methodical assistance in applicantion of legislation to courts of first instance.
Ensuring of Court Practice Unity by Courts of Appeal
Деменчук М. О. Забезпечення єдності судової практики на рівні апеляційних судів / Марина Олександрівна Деменчук // Порівняльно-аналітичне право : [електрон. наук. фах. вид.]. – 2015. – № 5. – С. 313-315. – Режим доступу : http://www.pap.in.ua/5_2015/94.pdf
Keywords: апеляційний суд; апеляційна інстанція; судова практика; єдність судової практики; апелляционный суд; апелляционная инстанция; судебная практика; единство судебной практики; court of appeal; appeal instance; court practice; court practice unity