Структура функцій цивільного права - Матійко, Микола Володимирович (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженню структури функцій цивільного права. Розглянуті погляди вчених щодо на-прямків впливу цивільного права на суспільні відносини, його ролі та соціального значення. Охарактеризовано елементи структури функцій цивільного права. В структурі функцій цивільного права в якості елементів виділені зміст, суб’єкти реалізації, об’єкти та засоби реалізації. Розглянуті властивості елементів структури функції цивільного права. Елементи структури функцій цивільного права співвіднесені із суміжними юридичними поняттями.
Матійко М. В. Структура функцій цивільного права / М. В. Матійко // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: Є. О. Харитонов (голов. ред.), О. І. Харитонова (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 25. – С. 15-19.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; цивільне право; функції цивільного права; структура функцій права; вплив цивільного права; призначення цивільного права; civil law; functions of civil law; structure offunctions of law; influence of civil law; appointment of civil law