Складання судових рішень - Осадчий, Анатолій Юрійович; Осадчий, Анатолий Юрьевич; Osadchyi, Anatolii; Закаленко, Олена Василівна; Закаленко, Елена Васильевна; Zakalenko, Olena; Козачук, Діана Анатоліївна; Козачук, Диана Анатольевна; Kozachuk , Diana (Одеса : Фенікс, 2019)
Освітня програма підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія»
навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання)
Осадчий А. Ю. Складання судових рішень: навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) / А. Ю. Осадчий, О. В. Закаленко, Д. А. Козачук. - Одеса : Фенікс, 2019. - 30 с.
Keywords: адмінстративний процес; судові рішення; судові рішення в адміністративному процесі; навчально-методичний посібник; административный процесс; судебные решения; судебные решения в административном процессе; учебно-методическое пособие; administrative process; judicial decisions; judicial decisions in administrative process; manual