Компетенція працівників оперативних підрозділів, які здійснюють боротьбу з корисливо-насильницькою організованою злочинністю - Подобний, О. О.; Подобный, А. А.; Podobnyu, O. O.; Цехан, Д. М.; Zehan, D. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
Визначається компетенція працівників оперативних підрозділів, що здійснюють боротьбу з корисливо-насильницькою організованою злочинністю, як сукупність їхніх прав та обов’язків у сучасних правових умовах дії нового кримінального процесуального та оперативно-розшукового законодавства. Пропонуються напрями вдосконалення нормативно-правового регулювання компетенції працівників оперативних підрозділів, які здійснюють боротьбу з корисливо-насильницькою організованою злочинністю.
Подобний О. О. Компетенція працівників оперативних підрозділів, які здійснюють боротьбу з корисливо-насильницькою організованою злочинністю / О. О. Подобний // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 340-345.
Keywords: компетенція; оперативні підрозділи; корисливо-насильницька організована злочинність; компетенция; оперативные подразделения; корыстно-насильственная организованная преступность; competence; operational units; selfish and violent organized crime