До проблеми дуалізму кримінально-правового регулювання - Хряпінський, П. В. (Одеса, 2016)
У статті висвітлено проблеми дуалізму кримінально-правового регулювання. Аналізуються теоретико-правові уявлення методів кримінально-правового регулювання суспільних відносин, що виникають у зв'язку із вчиненням злочину.
Хряпінський П. В. До проблеми дуалізму кримінально-правового регулювання / П. В. Хряпінський // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 99-105.
Keywords: призначення покарання; індивідуалізація покарання; диференціація покарання; дуалізм індивідуалізації покарання; кримінально-правові заходи; кримінально-правове регулювання