Суспільно небезпечні наслідки злочину, їх види та значення для кваліфікації - Мирошниченко, Н. А. (My University, 2018)
У статті надається класифікація суспільно небезпечних наслідків злочину. Встановлюються певні критерії класифікації суспільно небезпечних наслідків, надається своє бачення класифікації суспільно небезпечних наслідків.
Мирошниченко Н. А. Суспільно небезпечні наслідки злочину, їх види та значення для кваліфікації / Н. А. Мирошниченко // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 37-39.
Keywords: суспільно небезпечні наслідки злочину; злочин; майнова шкода; заподіяння шкоди; фізична шкода; моральна шкода