Розгляд окремих категорій цивільних справ у судах : навчально-методичний посібник - Голубєва, Неллі Юріївна; Волкова, Наталія Василівна; Притуляк, Валерій Миколайович; Яніцька, Інна Анатоліївна (Одеса : Фенікс, 2023)
Видання визначає обсяг знань, які повинен опанувати студент відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики майбутнього правознавця з дисципліни «Розгляд окремих категорій цивільних справ у судах», послідовність опанування навчальним матеріалом дисципліни з урахуванням міждисциплінарних зв’язків, методичні рекомендації щодо проведення семінарських занять, завдання для самостійної роботи, складові оцінювання знань студентів, список рекомендованої літератури. Навчально- методичний посібник розрахований на студентів і науково- педагогічних працівників вищих юридичних навчальних закладів.
Розгляд окремих категорій цивільних справ у судах : навч.-метод. посіб. для студентів денної форми навчання фак-ту цивільної та господар. юстиції Нац. ун-ту «Одеська юрид. академія» [Електронне видання] / Н. Ю. Голубєва, Н. В. Волкова, В. М. Притуляк, Ю. Ю. Цал-Цалко, І. А. Яніцька ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023.– 108 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27116
Keywords: реалізація фізичних осіб права на шлюб; спори щодо майнових прав подружжя; батьківство та усиновлення; трудові спори; житлові спори; справи окремого провадження; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE