Проблематика забезпечення економічної конкуренції на ринку електричної енергії - Черниш, Андріана Андріївна (Одеса: Фенікс, 2020)
В статті досліджено проблемні питання забезпечення економічної конкуренції на ринку електричної енергії. Обгрунтовано заходи щодо вирішення існуючих проблем та сформовано висновки за предметом дослідження.
Черниш А. А. Проблематика забезпечення економічної конкуренції на ринку електричної енергії / А. А. Черниш // Проблеми антимонопольно-конкурентного законодавства: матеріали всеукраїнського круглого столу з навчального курсу Антимонопольне законодавство (м. Одеса, 20 січня 2020 року). / відпов. ред. С. Б. Мельник. – Одеса : Фенікс, 2020. – С. 63-67.
Keywords: електрична енергія; державний контроль; конкуренція; економічна конкуренція; європейська практика