Синтаксичний статус побудов із нульовою або частковою предикацією: речення чи висловлення - Образцова, О. В.; Obraztsova, О. V. (Одеса : Гельветика, 2014)
У статті на основі систематизації характеристик понять речення та висловлення висвітлено проблематику визначення синтаксичного статусу пунктуаційно завершених фрагментів тексту, у яких структура предикації виражена частково або не виражена взагалі, якречень (одиниць мови) чи висловлень (одиниць мовлення).
Образцова О. В. Синтаксичний статус побудов із нульовою або частковою предикацією: речення чи висловлення / О. В. Образцова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 197-201.
Keywords: речення; висловлення; слово-речення; структура предикації; предложение; высказывание; слово-предложение; структура предикации; sentence; utterance; word-sentence; structure of predication