Изменения в правовом статусе советской адвокатуры после судебной реформы 1992 года - Юрастова, М. А. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті розкрито і проаналізовано зміни в правовому статусі радянського інституту адвокатури після судової реформи 1992 року. Адвокатура оформляється організаційно, з'являється корпорація радянських захисників та стає гарантованним захистом і доступністю правового обслуговування та організацій.
Юрастова М. А. Изменения в правовом статусе советской адвокатуры после судебной реформы 1992 года / М. А. Юрастова // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.206-208.
Keywords: судова реформа 1992 р.; адвокатура; юридичні консультації; діяльність адвокатури; правовий статус радянської адвокатури