Поняття інформаційного суспільства в політологічному аспекті - Семеняка, Є. І.; Стасюк, Д. С. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженню світових ідей розвитку інформаційного суспільства. Зроблено висновок, що інформаційне суспільство це реалія нашого часу, його вивчення, аналіз, особливостей та проблем формування в Україні є однією з важливих проблематик сучасної політології.
Семеняка Є. І., Стасюк Д. С. Поняття інформаційного суспільства в політологічному аспекті / Є. І. Семеняка, Д. І. Стасюк // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 85-87.
Keywords: інформаційне суспільство; інформація; знання; держава; демократія; право; свобода; виробництво; трансформація