Глосарій окремих юридичних термінів - (:unkn) unknown (Львів : Літопис, 2024)
Глосарій містить вибрані юридичні терміни, які полегшать розуміння міжнародних злочинів і міжнародного кримінального права, а також судових проваджень міжнародних та гібридних трибуналів і судів. Він створений для журналістів, представників неурядових організацій, студентів тощо. Видання виходить за підтримки Міністерства закордонних справ Нідерландів, Міжнародної організації з розвитку права, Інституту Т.М.К. Ассера, неурядової організації IUSTICOM.
Глосарій окремих юридичних термінів / пер. з англ. Марія Городиловська; наук. ред. : Михайло Микієвич, Назар Бобечко. - Львів : Літопис, 2024. - 104 с.
Keywords: глосарій; юридичні терміни; міжнародне право; міжнародне кримінальне право; судові провадження; glossary; legal terms; LAW/JURISPRUDENCE::Other law::International law