Лексичні інновації в англомовному медіадискурсі - Томчаковська, Ю. О.; Томчаковська, Юлія Олегівна; Tomchakovskaya, Y. О. (Одеса : Фенікс, 2026)
Лексичні інновації є невід’ємною складовою англомовного медіадискурсу, яка відображає його динамічний, адаптивний і впливовий характер. Їх структурне різноманіття та прагматична насиченість свідчать про складність сучасних мовних процесів і необхідність їх подальшого комплексного дослідження. Аналіз таких інновацій дозволяє не лише описати мовні зміни, а й зрозуміти глибинні механізми формування сучасної комунікації.
Томчаковська Ю. О. Лексичні інновації в англомовному медіадискурсі. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) : у 2-х т. / за заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 555-557. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33201
Keywords: медіалінгвістика; медіатекст; лексична інновація; media linguistics; media text; lexical innovations