Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Інформаційно-комунікаційні технології - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. Мірошник М. А. Силабус навчальної дисципліни Інформаційно-комунікаційні технології. 2. Мірошник М. А. Робоча програма навчальної дисципліни Інформаційно-комунікаційні технології. 3. Опорний конспект. 4. Мірошник М. А., Горбачов В. Е., Григор’єва Т. І. Інформаційно-комунікаційні технології: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Мірошник М. А., Горбачов В. Е., Григор’єва Т. І. ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. – Одеса, 2024. – 25 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Інформаційно-комунікаційні технології ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28532