Відносини між адвокатами: етичний аспект - Трофімчук, Н. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
Розглянувши національну та міжнародну практику, в статті, можна дійти висновку, що у відносинах між адвокатами повинні бути присутні такі етичні цінності, як: взаємоповага один до одного, пунктуальність, довіра, співпраця на користь клієнту, намагання уникати будь-яких конфліктів та непорозумінь, дотримання встановлених законом правил з обох сторін.
Трофімчук Н. В. Відносини між адвокатами: етичний аспект / Н. В. Трофімчук // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 413-417.
Keywords: адвокат; відносини між адвокатами; етика; етика адвоката; етичні засади; Правила адвокатської етики