Використання інформаційно-психологічних операцій (ІПСО) у сучасній війні в Україні - Шмаленко, Юлія Іванівна; Шмаленко, Ю. І.; Shmalenko, Yuliia I. (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Приділено увагу психологічній війні, як важливому інструменту політичного впливу. Наголошено на понятті Інформаційно-психологічної операції в українському контексті, під час конфронтації з російською федерацією.
Шмаленко Ю. І. Використання інформаційно-психологічних операцій (ІПСО) у сучасній війні в Україні / Ю. І. Шмаленко // Європейські орієнтири розвитку України в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: синергія наукових, освітніх та технологічних рішень : у 2 т. : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Одеса, 19 травня 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 1. – С. 226-229.
Keywords: війна; інформаційно-психологічна операція (ІПСО); дезінформація; інформаційна безпека; warfare; Psychological operations (PSYOP); disinformation; information security; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; Research Subject Categories::TECHNOLOGY; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology