До питання визначення принципів досудового врегулювання публічно-правових спорів - Ківалов, Сергій Васильович; Кивалов, Сергей Васильевич; Kivalov, S. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено формуванню основоположних засад досудового врегулювання публічно-правових спорів, віднесених до юрисдикції адміністративних судів. Окреслено систему принципів досудового врегулювання публічно-правових спорів, охарактеризовано їхні види та визначено зміст конкретно-правових принципів досліджуваної процедури. Увагу акцентовано на змісті принципів нейтральності та незацікавленості, рівності, добровільності та конфіденційності процедури.
Ківалов С. В. До питання визначення принципів досудового врегулювання публічно-правових спорів / С. В. Ківалов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 7-15.
Keywords: адміністративне судочинство; досудове врегулювання публічно-правових спорів; медіація; принципи досудового врегулювання публічно-правових спорів; административное судопроизводство; досудебное урегулирование публично-правовых споров; медиация; принципы досудебного урегулирования публично-правовых споров; принципы конфиденциальности, нейтральности, добровольности; принципи конфіденційності, нейтральності, добровільності; administrative proceedings; pre-trial settlement of public law disputes; mediation; pre- trial settlement principles of public law disputes; principles of confidentiality, neutrality, voluntariness